Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi aleși locali găsiți incompatibili de ANI

integritate

Agenția Naționala de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul unui fost viceprimar al municipiului Târgu-Jiu, în prezent consilier local, si în cazul primarului comunei Camarașu, jud. Cluj, ambii fiind acuzati ca au detinut simultan mai multe functii.

ANI sustine, potrivit Mediafax, ca fostul viceprimar al municipiului Târgu-Jiu, Iulia Vîna Dumitrascu, în prezent consilier local, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 29 octombrie 2012 - 31 iulie 2015, întrucât a deținut simultan funcțiile de viceprimar și membru în Consiliului de Administrație al mai multor unitați de învațamânt, precum Colegiul Tehnic nr. 2 Târgu-Jiu, Liceul cu Program Sportiv Târgu-Jiu, Liceul de Arte "Constantin Brailoiu" Târgu-Jiu, Colegiul Național "Tudor Vladimirescu" Târgu-Jiu.

Totodata, potrivit ANI, primarul comunei Camarașu, judetul Cluj, Iancu Marcel Mocean, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 15 iunie 2012 - 8 aprilie 2014, întrucât a deținut simultan funcțiile de primar și membru în Consiliului de Administrație al Școlii Gimnaziale Camarașu.

Cei doi alesi au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la aparare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.