Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi acuzaţi de viol, arestaţi pentru 30 de zile / Au determinat victima, de 25 de ani, să meargă cu ei într-un loc restras din comună, unde, prin amenin

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Doi bărbaţi din judeţul Dâmboviţa, acuzaţi că au violat o tânără de 25 de ani, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Cei doi au determinat victima să meargă cu ei într-un loc restras din comună, unde, prin ameninţare, au întreţinut relaţii sexuale cu ea, potrivit news.ro

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, au documentat activitatea infracţională a doi bărbaţi bănuiţi de viol, complicitate la infracţiunea de viol şi tentativă la infracţiunea de viol. La data de 6 mai a.c., în jurul orei 19:19, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o femeie de 25 de ani, din Glodeni, cu privire la faptul că a fost victima unui viol”, anunţă, miercuri, IPJ Dâmboviţa.

Sursa citată a precizat că, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, respectiv doi bărbaţi de 31 şi 25 de ani.

”Din cercetările efectuate, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, s-a stabilit că, la data de 6 mai a.c., în jurul orei 16:00, cei doi ar fi determinat victima să meargă într-un loc mai retras din comuna Glodeni, unde, unul dintre aceştia, prin constrângere morală şi fizică, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu aceasta. Totodată, prin acelaşi mod, tânărul de 25 de ani, ar fi încercat să întreţină raporturi sexuale cu persoana vătămată”, a mai transmis sursa citată.

Potrivit poliţiştilor, cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentaţi magistraţilor, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.