Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe DE 581

Facebook
ambulanta salvare

Doi bărbaţi au fost răniţi, sâmbătă, după ce s-au răsturnat cu maşina în care circulau pe DE 581, pe raza comunei Olteneşti.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, unul dintre bărbaţi a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru degajarea acestuia. La faţa locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare din cadrul Detaşamentului de pompieri Huşi, o ambulanţă SMURD tip B2 şi o ambulanţă tip B aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Vaccinul Moderna va ajunge în România! Care sunt principalele diferențe între cele două tipuri de vaccin

"În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau patru persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 32 şi 59 ani. La sosirea echipajelor de intervenţie, la faţa locului a fost găsit un autoturism răsturnat în care se afla o persoană încarcerată. Celelalte trei persoane aflate în autoturism au fost evacuate până la sosirea echipajelor de intervenţie. După descarcerare, victima a fost predată echipajului de pe ambulanţă aparţinând SAJ Vaslui. O a doua victimă a accidentului a fost preluată de echipajul ambulanţei SMURD. Victimele au fost transportate la spital. Şoferul autoturismului implicat în accident şi pasagerul din dreapta au refuzat transportul până unitate medicală", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.