Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi au fost arestaţi după ce au furat bani dintr-o locuinţă din Bolintin

catuse politie

Doi bărbaţi, de 27 şi 28 de ani, ambii din comuna Ulmi, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile după ce poliţiştii au constatat că aceştia au pătruns prin efracţie în locuinţa unei persoane din Bolintin Vale, de unde au sustras bani.

' La data de 30 ianuarie 2022 poliţiştii Secţiei nr.3 Poliţie Rurală Bolintin-Vale au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat de 37 de ani, din comuna Bolintin Deal, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa.

În baza sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care a constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă. Din primele cercetări, a rezultat faptul că, în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2022, persoane necunoscute ar fi pătruns, fără drept, prin efracţie, în locuinţa apelantului, de unde au sustras suma de 2.800 de Euro, trei sute de lire sterline şi 2.700 de lei", se arată într-un comunicat de presă, emis vineri de IPJ Giurgiu.

În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, cu sprijinul Serviciului de Operaţiuni Speciale Giurgiu, au fost identificate persoanele bănuite de comiterea infracţiunii ca fiind doi bărbaţi, de 27 şi 28 de ani, ambii din comuna Ulmi, judeţul Giurgiu.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, pe numele acestora a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

La data de 10 februarie cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar vineri, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.