Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbați au fost arestați preventiv: au recrutat prin metoda loverboy o fată de 17 ani pe care, apoi, a obligat-o să se prostitueze în Gorj și Dolj

DIICOT

Doi bărbați au fost arestați preventiv, acuzați că au recrutat prin metoda loverboy o fată de 17 ani pe care, apoi, a obligat-o să se prostitueze în locuințe închiriate din Dolj și Gorj, anunță DIICOT.

„În cursul lunii mai 2023, unul dintre inculpați a recrutat, în vederea exploatării sexuale, o persoană vătămată minoră, prin inducere în eroare (metoda loverboy), profitând de starea de vulnerabilitate a acesteia (lipsa părinților și vârsta de 17 ani), dar şi prin constrângere prin violențe fizice și amenințări cu o armă albă. În perioada mai-iunie 2023, persoana vătămată minoră a fost adăpostită în locuințe închiriate în municipiile Craiova şi Târgu Jiu, inculpatul ocupându-se de postarea anunțurilor necesare în vederea atragerii de clienți. Persoana vătămată minoră a fost transportată la adresele din cele două judeţe cu sprijinul celui de al doilea inculpat”, transmite DIICOT.

Potrivit procurorilor, cei doi bărbați au obținut peste 10.000 de lei din practicarea prostituției.

„De asemenea, cu privire la cel de-al doilea inculpat s-a reținut că, în perioada mai-iunie 2023, a determinat și înlesnit practicarea prostituției de către o persoană vătămată majoră, persoană cu grad de handicap, beneficiind în totalitate de sumele de bani obținute de aceasta în urma desfășurării activității de prostituție. Au fost puse în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, la locuinţele inculpaţilor, fiind identificate şi ridicate mai multe mijloace de probă”, se arată în comunicat.

Duminică, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj, a dispus arestarea preventivă a celor doi bărbați pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.