Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi au fost răniţi într-un accident produs de un bărbat beat şi fără permis, care conducea un tractor neîmatriculat

accident bun

Doi bărbaţi au fost răniţi şi transportaţi la spital după ce unul dintre ei, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere, s-a urcat la volanul unui tractor neînmatriculat, cu care a intrat într-un şanţ, accidentul având loc în comuna Văgiuleşti, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu, potrivit Mediafax.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizaţi prin apelul 112 de un participant la trafic cu privire la faptul că, pe raza comunei Văgiuleşti, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu victime.

Citește și: DOCUMENT Încă un lider PSD DEMISIONEAZĂ: Rămân în continuare acelaşi om politic de stânga

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că un bărbat, de 51 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un atelaj agricol, pe DC 81 Văgiuleşti, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat într-un şanţ. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentraţie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma impactului, atât şoferul, cât şi un bărbat, de 38 de ani, din comuna Văgiuleşti, pasager în autovehicul, au suferit leziuni şi au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, respectiv pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei", a informat Miruna Prejbeanu. 

Totodată, din verificările efectuate s-a stabilit că şoferul nu deţine permis de conducere, iar tractorul nu figurează înmatriculat ori înregistrat în circulaţie. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, de o persoană care se află sub influenţa alcoolului şi nu posedă permis de conducere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.