Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi au fost reţinuţi după ce l-au ameninţat cu moartea pe primarul din Roşia Montană, într-un videoclip postat pe social media

axanews.ro
amenzi amenda politia

Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii din judeţul Alba, după ce l-au ameninţat cu moartea pe primarul din Roşia Montană, într-un videoclip postat pe o reţea de socializare, folosind şi un pistol.

Potrivit Poliţiei Judeţene Alba, poliţiştii din Abrud au fost sesizaţi prin plângere de către primarul din Roşia Montană cu privire la faptul că a fost ameninţat cu moartea de doi cetăţeni prin intermediul unui videoclip postat pe o reţea de socializare, în care aceştia au folosit şi un pistol, potrivit news.ro.

Citește și: Video Nicușor Dan, împins în corzi: Să știți că nu toți bărbații fac femeile panarame

"S-a înregistrat dosar penal, pentru comiterea faptei de ameninţare, iar in urma activităţilor desfăşurate au fost identificaţi cei doi autori, precum şi pistolul air soft, folosit in filmarea postată reţeaua de socializare", arată sursa citată.

Cei doi bărbaţi, care au 22, respectiv 40 de ani, şi sunt din comuna Roşia Montană, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca luni să fie prezentaţi parchetului cu propuneri legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.