Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbați beți au fost urmăriți de polițiști și au făcut scandal la sediul Poliției din Galați

Doi bărbați beți care se aflau într-o mașină au fost urmăriți de polițiști deoarece au refuzat să oprească la semnalele agenților. După ce au fost prinși, ei au făcut scandal la sediul Poliției. În timpul verificărilor, polițiștii au aflat că șoferul nu are permis de conducere, anunță MEDIAFAX.

Potrivit IPJ Galați, incidentul s-a produs în nopatea de luni spre marți în Tecuci. Polițiști din cadrul Biroului Rutier au încercat să oprească o mașină care se deplasa pe strada Dimitrie Harlescu, însă șoferul a refuzat. Mașina a fost urmărită și până la urmă polițiștii i-au prins pe cei doi bărbați de 23 de ani și de 30 de ani.

Citește și: Noua HARTĂ politică a României - Rezultatele obţinute de partide în fiecare judeţ

Șoferul a refuzat testarea cu aparatul etilotest Drager și a fost dus la Spitalul Municipal Anton Cincu Tecuci, unde, de asemenea, nu a acceptat să-i fie recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul tânărul nu figurează ca deținător de permis de conducere a vreunui tip de autovehicul. În plus, bărbații au făcut scandal.

„Întrucat cele două persoane manifestau un comportament recalcitrant au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Tecuci pentru continuarea cercetărilor iar după finalizarea acestora, bărbatul de 30 ani, în momentul părăsirii sediului unității de poliție a provocat scandal și a căzut, lovind ușa de acces a cărui geam s-a spart”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Unul dintre bărbați a fost amendat și s-a ales cu dosar penal pentru distrugere, în timp ce șoferul este cercetat penal pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.