Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi cercetaţi în cazul şoferului agresat după ce a accidentat un copil, la Odorheiu Secuiesc

dosare
"Până în momentul de faţă au fost identificaţi doi bărbaţi despre care există indicii că ar fi agresat şoferul şi ar fi distrus vehiculul. Se efectuează cercetări în continuare", a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Harghita, Maria Plumbu.

Potrivit sursei citate, a fost spart un geam de autoturismul care a produs accidentul.

Poliţiştii au deschis dosar penal in rem pentru loviri şi alte violenţe şi distrugere, până se probează toată activitatea ce face obiectul infracţiunii, a mai precizat reprezentantul IPJ Harghita.

De asemenea, ţinând cont că, după producerea accidentului, la faţa locului a venit un număr mai mare de persoane, urmează să se stabilească dacă aceia care l-au agresat pe şofer sunt sau nu rude cu băiatul accidentat.

Copilul a fost lovit de o maşină condusă de un tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitatea Ulieş, şi a suferit leziuni grave.

Directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Harghita, dr. Domokos Ivan, a precizat, pentru AGERPRES, că băiatul era în stare foarte gravă, intubat şi inconştient, cu un traumatism cranian sever, motiv pentru care a fost solicitat elicopterul pentru transferul său la Spitalul Judeţean din Târgu Mureş.

Întrucât elicopterul s-a defectat când a ajuns la Odorheiu Secuiesc, băiatul a fost transportat la Târgu Mureş cu o ambulanţă cu medic, a mai arătat directorul medical al SAJ Harghita.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.