Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi din Giurgiu, reţinuţi după ce ar fi lovit un alt bărbat: victima a fost transportată la spital

Doi bărbaţi, de 24 şi, respectiv, 32 de ani, din comuna Letca Nouă, au fost reţinuţi după ce ar fi agresat fizic un bărbat în vârstă de 31 de ani din localitatea Ghimpaţi în timp ce se aflau la un târg din Copaciu.

' Poliţiştii Secţiei de Poliţie Ghimpaţi au fost sesizaţi direct de către un bărbat, de 31 de ani, din comuna Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în târgul din localitatea Copaciu, ar fi fost agresat fizic de către doi bărbaţi. În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, iar, din primele cercetări, a reieşit faptul că doi bărbaţi, de 24 de ani, respectiv 32 de ani, ambii din comuna Letca Nouă, judeţul Giurgiu, l-ar fi agresat fizic pe bărbatul de 31 de ani, din comuna Ghimpaţi, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, iar bărbatul agresat a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate', se arată într-un comunicat de presă emis marţi de IPJ Giurgiu.

Din cercetări a reieşit faptul că în luna noiembrie 2022, cei doi bărbaţi au mai fost cercetaţi penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală, potrivit Agerpres.

Pe baza probatoriului administrat, aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Giurgiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.