Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbați din Medgidia au fost gășiți morți în casă: Anchetatorii încearcă să stabilească motivul deceselor

www.antena3.ro
poliție, crimă, accident

Doi bărbaţi de 75 şi 85 de ani, rude, au fost găsiţi, vineri, morţi într-un apartament dintr-un bloc din municipiul Medgidia, după ce uşa locuinţei a fost deblocată de pompieri, la solicitarea vecinilor celor două persoane, potrivit Agerpres.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea", la faţa locului au fost mobilizate două echipaje - de descarcerare şi de prim-ajutor.

Rareș Bogdan nici nu vrea să audă de un Pact pe Sănătate cu PSD: 'Au furat România și și-au bătut joc de ea'

"Am fost solicitaţi să intervenim, prin apel la 112, la o deblocare de uşă în Medgidia, acolo unde se pare că două persoane nu răspundeau de ceva vreme. De îndată la faţa locului a fost trimisă o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor din cadrul Detaşamentului Medgidia. Sosiţi la faţa locului, pompierii au deblocat uşa cu mijloacele din dotare şi, intraţi în casă, au găsit două persoane, bărbaţi, în vârstă de 75 şi 85 de ani, decedaţi", a transmis ISU.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, cei doi bărbaţi ar fi fost rude şi locuiau împreună. În acest caz a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Anchetatorii susţin că, din primele cercetări efectuate reiese că nu sunt suspiciuni privind cauza deceselor, medicii legişti urmând să se pronunţe cu exactitate referitor la acest aspect.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.