Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi, reţinuţi în urma unui conflict la un centru de zi unde a fost folosit un spray iritant-lacrimogen

catuse politie

Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii din Covasna în urma unui conflict izbucnit la un centru de zi din Sfântu Gheorghe, în timpul căruia unul dintre ei a folosit un spray iritant-lacrimogen, potrivit news.ro

Poliţia Judeţeană Covasna a anunţat, vineri, că poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizaţi, în 8 martie, printr-un apel la 112, despre faptul că, la un centru de zi din Sfântu Gheorghe, a izbucnit un scandal între mai multe persoane, fiind folosit un spray iritant-lacrimogen.

”În baza sesizării, poliţiştii Biroului de Ordine Publică s-au deplasat de urgenţă la locul producerii faptei. În proximitatea locului unde s-a produs incidentul se aflau trei pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Covasna care desfăşurau activităţi de serviciu în zonă. În momentul în care au constatat producerea altercaţiei, cei trei pompieri au intervenit cu promptitudine pentru ca situaţia să nu degenereze. Conflictul a fost aplanat odată cu sosirea poliţiştilor, iar persoanele implicate au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri”, a arătat sursa citată.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că doi bărbaţi şi două femei s-au deplasat la centrul de zi pentru a vizita o persoană. La un moment dat, în zona centrului a ajuns un alt grup de persoane format din 4 bărbaţi şi 3 femei.

”Între cele două grupuri de persoane a izbucnit un conflict în urma căruia un bărbat de 35 de ani a folosit un spray irritant - lacrimogen în incinta centrului şi, cu un obiect contondent, i-a aplicat mai multe lovituri unui bărbat de 61 de ani. Totodată un tânăr de 17 a lovit cu pumnul un bărbat de 31 de ani”, a transmis IPJ Covasna.

Cei doi agresori au fost reţinuţi pentru 24 ore.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.