Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi botoşăneni care nu purtau mască în spaţii închise au fost amendaţi de poliţişti

amenda

Două persoane din Botoşani au fost sancţionate contravenţional pentru că nu purtau măşti de protecţie în spaţii închise, se arată într-o informare de presă transmisă, joi, de Centrul Judeţean de Comunicare coordonat de Instituţia prefectului, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, amenzile, în valoare de câte 500 de lei fiecare, au fost aplicate de jandarmi unor bărbaţi care au declarat că "nu cred în COVID-19" şi care ar fi mers la cumpărături în Piaţa Centrală şi într-un magazin din Centrul Vechi al municipiului Botoşani.

Citește și: E HAOS - Numărul românilor care au rămas ȘOMERI după starea de urgență CREȘTE din nou

"Pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecţie în vederea limitării riscului de infectare cu coronavirus, doi bărbaţi care nu cred în COVID- după spusele lor- şi nu purtau mască de protecţie în hala de carne din Piaţa Centrală, respectiv într-un magazin din zona Centrului Vechi al municipiului Botoşani, au fost amendaţi cu câte 500 de lei", se arată în informarea de presă.

Autorităţile atrag atenţia că purtarea măştii de protecţie în spaţii închise este obligatorie pe durata stării de alertă, sancţiunea contravenţională care poate fi aplicată fiind cuprinsă între 500 şi 2.500 de lei, conform prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.