Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi copii și o femeie, la spital după un accident pe DN 1; trei mașini implicate

oradesibiu.ro
accident semn

Doi copii și o femeie au ajuns la spital, marți dimineața, după un accident care a avut loc pe DN 1, între Bradu și Avrig, în județul Sibiu, unde trei mașini s-au ciocnit.

 

Potrivit Poliției Sibiu, în timp ce conducea mașina spre Brașov, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Brașov, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu două autoturisme conduse din sens opus, unul de către un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Avrig și celălalt condus de către o femeie în vârstă de 35 de ani, din Glâmboaca.

Impactul a dus la rănirea femeii din Glânboaca și a doi copii, de 3 și 9 ani, din mașina condusă de către femeie, toți trei fiind transportați la spital conștienți.

Cei trei au fost preluați de ambulanțe SAJ Sibiu. Copiii au traumatisme craniene minore, iar femeia de 35 de ani a suferit un traumatism de șold. A patra victimă, un bărbat, a refuzat transportul la UPU Sibiu, potrivit Mediafax.

Cei trei șoferi au fost testați alcoolscopic, în toate cazurile rezultatul fiind negativ. Traficul se desfășoară îngreunat.

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii acestui eveniment rutier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.