Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi fraţi au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului Gorj, după ce au bătut un bărbat în Târgu Jiu, iar apoi unul dintre ei l-a înjunghiat mortal

facebook
justitie dosar penal

Doi fraţi au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, după ce în ultima zi a anului trecut au omorât un bărbat în Târgu Jiu, victima fiind mai întâi lovită cu pumnii şi picioarele, după care a fost înjunghiată, anunță news.ro.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, procurorii au trimis în judecată doi fraţi care au agresat un bărbat, în ultima zi a anului trecut, fapta având loc în municipiul Târgu Jiu, iar după ce l-au bătut, unul din ei l-a înjunghiat mortal.

Vezi si: Start la alianțe locale spectaculoase / L.Orban, către PNL: Lăsați-o mai moale cu racolările! .

"S-a reţinut că inculpatul D.D., pe fondul unei stări conflictuale legate de dorinţa de a fi despăgubit pentru un pretins afront adus de victima B.R., constând în pretinsa aducere de către victimă a unui concubin pentru fosta concubină a inculpatului, a luat hotărârea fermă ca, în situaţia în care nu i-ar fi fost satisfăcute pretenţiile financiare în cadrul unei judecăţi ţigăneşti, să suprime viaţa victimei, postând pe o reţea de socializare monologuri în care îşi expunea nemulţumirile şi avertismentele către victimă, ameninţând-o cu săvârşirea unor fapte grave pentru care ar fi urmat să fie condamnat la «50 de ani de închisoare»", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Astfel, în 31 decembrie, în jurul orei 11, cei doi fraţi se aflau în incinta Pieţei Centrale din Târgu Jiu şi s-au întâlnit întâmplător cu bărbatul respectiv. Cei doi au început să-l lovească cu pumnii şi picioarele, iar după victima a căzut, a fost înjunghiată de unul dintre fraţi cu un cuţit în zona spatelui. În urma rănilor suferite, bărbatul a murit.

Citește și: ALDE ia la rost Guvernul: 'Să se decidă- sunt sau nu bani pentru majorarea pensiilor?'

Cei doi au fost trimişi în judecată, unul pentru omor calificat şi tulburarea liniştii publice, iar cel de-al doilea pentru lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.