Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi gălățeni au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat: Șoferul era băut

sursa FOTO: Inquam
ambulanta

Două persoane din judeţul Galaţi au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau, condusă de un şofer băut, s-a răsturnat, informează, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii rutieri au fost anunţaţi prin 112 că pe DJ 255 s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat, de 45 ani, din comuna Pechea, a condus o autoutilitară dinspre localitatea Slobozia Conachi către DN 25 şi, la un moment dat, a pierdut controlul direcţiei şi a ieşit în afara părţii carosabile, unde s-a răsturnat.

Citește și: Poliția Română s-a FĂCUT de RÂS, în cadrul unei operațiuni internaționale: DOAR 11 arme deținute ilegal, GĂSITE de oamenii legii

În urma incidentului, a rezultat rănirea unui bărbat şi a unei femei, pasageri în autoutilitară, aceştia fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea înregistrată de aparatul etilotest fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.