Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi internaţionali neozeelandezi vor evolua în Japonia după CM 2023 din Franţa

quinzemondial.com
rugby
Richie Mo'unga (28 de ani, 44 de selecţii), care şi-a exprimat mai demult dorinţa de a juca în Japonia, se va alătura niponilor la începutul anului 2024, la fel şi compatriotul său, Shannon Frizell (28 de ani, 25 de selecţii).

Mo'unga a declarat, într-un comunicat, că va semna un contract pe trei ani cu clubul din J-League, antrenat de fostul căpitan al Noii Zeelande, Todd Blackadder.

Urmând să evolueze în străinătate, Mo'unga şi Frizell, care joacă în prezent în Noua Zeelandă pentru Canterbury Crusaders respectiv, Otago Highlanders, nu vor mai fi eligibili cu All Blacks în conformitate cu regulile de rugby din Noua Zeelandă.

"Voi face tot posibilul pentru ca Toshiba Brave Lupus să ajungă cel mai bun club din Japonia! Visul meu este să joc rugby în străinătate şi să învăţ despre diferite culturi, cred că va fi o experienţă grozavă şi pentru familia mea", a spus Mo'unga.

"Aştept cu nerăbdare să mă alătur celor de la Toshiba Brave Lupus Tokyo după sezonul 2023. Am auzit lucruri pozitive despre Lupus şi despre istoria lor, în special de la jucătorii din Noua Zeelandă care au trecut pe la acest club", a explicat şi Frizell.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.