Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi jurnalişti pro-sârbi, reţinuţi în Muntenegru pentru publicarea unei ştiri false

huffingtonpost.co.za
catuse

Poliţia din Muntenegru a reţinut duminică seara doi ziarişti de la portaluri de ştiri pro-sârbe sub suspiciunea săvârşirii infracţiunii de creare de panică în rândul publicului, relatează luni agenţia croată de presă HINA potrivit Agerpres

Gojko Raicevic şi Drazen Zivkovic, editori la in4.net şi respectiv borba.me, au fost reţinuţi pentru interogatoriu duminică seara şi plasaţi în arest preventiv pentru 72 de ore pentru că au diseminat "ştiri false" despre o explozie la palatul Vila Gorica din capitala ţării, imobil de protocol folosit de înalţii oficiali ai statului pentru o serie de reuniuni oficiale, recepţii şi ceremonii.

Cei doi sunt bănuiţi că au publicat o ştire despre explozia respectivă fără a verifica în prealabil dacă informaţia este corectă.

Ulterior, ştirea falsă a fost difuzată de media sârbe sub titlurile "Haos la Vila Gorica" şi "Explozie la reşedinţa lui Milo", referire la preşedintele Milo Djukanovic.

Guvernul muntenegrean a dezminţit imediat informaţia, subliniind că nu a fost vorba de o explozie, ci doar de o defecţiune minoră a instalaţiei electrice

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.