Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un minor și un tânăr au fost reținuți pentru mai multe furturi din locuințe

Româna TV
furt

Poliţiştii vrânceni au reţinut miercuri un tânăr şi un minor, din municipiul Focşani, bănuiţi că ar fi comis în ultimele luni mai multe furturi din locuinţe, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, informează Agerpres.

Citește și: Cazul cămătarilor din Olt: un bărbat a fost reținut, iar alți trei au fost puși sub control judiciar

"Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că un minor de 14 ani şi un bărbat de 22 de ani, ambii din municipiul Focşani, ar fi pătruns în data de 19 februarie într-o magazie situată pe raza municipiului Focşani, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri, creând un prejudiciu de 3.192 de euro. Ulterior, la data de 26 februarie, cei doi ar fi pătruns într-o locuinţă din municipiul Focşani, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 4.000 lei", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, miercuri, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, au pus în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Focşani, oraşul Odobeşti şi comuna Măicăneşti, în urma cărora au fost găsite şi ridicate mai multe bunuri, a căror provenienţă nu a putut fi justificată.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi joi Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, pentru dispunerea măsurilor legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.