Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi polițiști au fost arestați: Cu ce se ocupau 'oamenii legii'

www.radiocluj.ro
bani catuse

Şeful Postului de Poliţie Frăteşti din cadrul IPJ Giurgiu şi ajutorul de şef de post la aceeaşi subunitate de poliţie sunt inculpaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită, abuz în serviciu asimilat faptelor de corupţie, trafic de influenţă şi furt calificat, se arată într-un comunicat de presă transmis joi de Serviciul Judeţean Anticorupţie Giurgiu.

'Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie- Serviciul Judeţean Anticorupţie Giurgiu, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, au efectuat mai multe activităţi operative, finalizate cu punerea în executare a două mandate de aducere, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, a agentului şef principal de poliţie P. N., şeful Postului de Poliţie Frăteşti din cadrul IPJ Giurgiu şi agentului şef adjunct de poliţie A. A. C., ajutor şef post la aceeaşi subunitate de poliţie, în prezent inculpaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită, abuz în serviciu asimilat faptelor de corupţie, trafic de influenţă şi furt calificat', se arată în comunicatul de presă menţionat.

Citește și: Nepotul lui Gigi Becali spune motivul despărțirii lui Speak de Adelina Pestrițu: Se f… pe 3-4-5.000 €

În fapt, în perioada aprilie-mai 2016 , în exercitarea atribuţiilor de serviciu, P.N. şi A.A.C. au pretins şi primit sume de bani şi bunuri de la mai multe persoane cercetate în cadrul unor dosare penale instrumentate la nivelul subunităţii de poliţie, cât şi de la conducători auto opriţi pentru control în cadrul acţiunilor pe linie de supraveghere, dirijare şi control a traficului rutier.

De asemenea, la data de 13 septembrie 2016, P.N. a pretins şi primit de la administratorul unui depozit de material lemnos, suma de 500 de lei pentru a interveni pe lângă reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu şi ai Gărzii Forestiere care urmau să efectueze un control la depozitul pe care îl administrează, în scopul neaplicării unei sancţiuni contravenţionale sau aplicării unei sancţiuni mai mici, pentru eventualele încălcări ale normelor legale constatate.

Citește și: Prima fântână cu vin GRATUIT s-a deschis / VIDEO

Cei doi au fost reţinuţi, iar Tribunalul Giurgiu a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu cu privire la ambii agenţi.

În cursul instrumentării dosarului s-a beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Tehnic din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie, la efectuarea unor activităţi specifice informativ-operative contribuind şi lucrători din cadrul Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

Citește și: Omenirea intră într-o nouă etapă: Identificarea facială a preluat puterea în SUA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.