Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi polițiști, medalii de aur la Campionatul Național de Judo al MAI

ebihoreanul.ro
politisti judo

Doi poliţişti bihoreni, Răzvan Schvarcz şi Dan Făşie, au câştigat medaliile de aur la categoria de greutate în cadrul Campionatului Naţional de Judo al Ministerului Afacerilor Interne desfăşurat la Deva în perioada 15-18 martie, a anunţat luni, printr-un comunicat de presă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor. 

Potrivit sursei citate, agentul şef adjunct de poliţie, Răzvan Schvarcz, şi agentul principal de poliţie, Dan Făşie, din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale au reprezentat IPJ Bihor în acest concurs, la categoria 81 kg, respectiv 73 kg, ambii sub 35 ani. 

Competiţia sportivă a fost deschisă de concursurile la individual, desfăşurate în prima zi, în urma cărora ambii poliţişti bihoreni au obţinut medaliile de aur la categoriile lor de greutate, reuşind să-şi învingă toţi adversarii. 

În urma rezultatelor obţinute la concursul individual de cei doi luptători, echipa Inspectoratului General al Poliţiei Române s-a clasat pe locul întâi în întrecerea desfăşurată pe echipe. 

"Poliţiştii bihoreni au avut principalul aport la câştigarea medaliei de aur pe echipe, prin acumularea maximului de punctaj la concursul individual. În urma evoluţiei spectaculoase de-a lungul concursurilor, atât la individual, cât şi pe echipe, agentului şef adjunct Răzvan Schvarcz i-a fost acordat, pentru al doilea an consecutiv, titlul de 'Cel mai tehnic judoka al competiţiei' ", se arată în comunicatul IPJ Bihor remis Agerpres

La finalul competiţiei, ambii poliţişti au fost selecţionaţi să reprezinte România la Campionatul Mondial de Judo al Poliţiştilor 2016. 

Titlul actual de campion naţional vine să întregească palmaresul obţinut de poliţistul Răzvan Schvarcz, care a câştigat până la această selecţie zece titluri consecutive de campion naţional al MAI, iar în cursul anului 2015 a fost selectat să reprezinte România la Campionatul European de Judo al Poliţiştilor, unde a obţinut titlul de vicecampion european. 

Poliţistul Dan Făşie adaugă titlul de campion naţional obţinut anul acesta la lunga listă de trofee şi medalii obţinute de-a lungul carierei sportive. În cursul anului 2015, el a obţinut titlul de campion european la Dresda, în Germania, fiind totodată şi campion mondial în anul 2008 la Tripoli, în Libia, campion balcanic în anul 2011 la Bucureşti şi campion naţional, desemnat în cursul lunii martie 2015, la Deva.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.