Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi prahoveni au tâlhărit în plină stradă un elev de liceu

O parte din redactia unui saptamanal din Buzau, retinuta pentru santaj

Două persoane au fost arestate preventiv pentru tâlhărie calificată, după ce, în noaptea de 30 iunie spre 1 iulie, au ameninţat un tânăr de 18 ani şi i-au luat 330 de lei din portofel, potrivit Agerpres.

"Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, în timp ce se aflau pe o stradă din Ploieşti, persoane necunoscute s-ar fi apropiat de adolescent şi de persoana care îl însoţea, moment în care i-ar fi luat ghiozdanul, iar din portofelul care se afla în ghiozdan i-ar fi sustras suma de 330 de lei", informează un comunicat al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Prahova transmis, joi, AGERPRES.

Citește și: Lider PNL: ‘Marcel Ciolacu e Viorica Dăncilă în pantaloni. PSD a pierdut legitimitatea de a râvni la putere’

Pe data de 9 iulie, poliţiştii au reuşit identificarea şi depistarea uneia dintre persoanele bănuite de comiterea faptei, iar în baza probatoriului administrat, s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore. Ulterior, la data de 10 iulie, s-a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

"Poliţiştii au depistat şi a doua persoană implicată în evenimentul din noaptea de 30 iunie - 1 iulie, care împreună cu persoana bănuită de comiterea faptei i-ar fi sustras tânărului suma de bani", arată sursa citată.

În urma probatoriului administrat, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă, joi, măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.