Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi pui de urs, rămași fără mamă, s-au aciuat într-o curte din Sibiu. Animalele au fost duse într-un adăpost

Ursuleț

Doi pui de urși au fost salvați dintr-o curte din județul Sibiu. Ei s-au aciuat acolo după ce s-au pierdut de ursoaică. Deoarece mama nu a venit, proprietarul gospodăriei a solicitat ajutorul specialiștilor, iar puii au fost transportați într-un sanctuar al animalelor.

Animalele au fost găsite lângă o casă din Biertan, județul Sibiu. Este vorba despre două ursoaice de doar două luni care erau înfometate și speriate. Propietarul casei le-a adăpostit în așteptarea ursoaicei și apoi a cerut ajutorul specialiștilor, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Vasile Dîncu: ‘AUR nu are o asemenea forță să scoată atâția oameni în stradă. PSD nu va câștiga din aceste mișcări’

„Erau singure, înfometate și extrem de speriate! În zadar a așteptat-o omul pe mama urs...aceasta nu a venit, deși micuțele au strigat-o neîncetat. Pentru a le feri de pericole, să cadă pradă câinilor sau altor animale din zonă, omul le-a lăsat peste noapte în curtea lui, sperând că ursoaica va apărea. Nu a apărut nici peste noapte și nici a doua zi. Văzând că ursulicele sunt slăbite, deshidratate, iar viața lor era în pericol și pentru că nu aveau nicio șansă singure, omul a decis să ne solicite ajutorul”, au povestit, pe Facebook, reprezentanții sanctuarului AMP Libearty.

Puii au fost duși în pădurea de stejar AMP Libearty unde sunt îngrijiți de specialiști.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.