Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi români au avut un șoc la revenirea din vacanță: Efectiv ne simțeam ca ultimii infractori! Ne-au umilit!

albania

Doi români au avut parte de un loc, la revenirea din Albania. La graniță, vameșii albanezi le-au percheziționat mașina și bagajele ”de parcă eram ultimii infractori”. Trecuți cu greu de vama din Albania, cei doi români au avut o experiență similară la câteva sute de metri distanță, la vama cu Macedonia.

„Albania și Macedonia mi-au lăsat un gust foarte amar, dezamăgire totală... Am intrat în Albania din Muntenegru miercurea trecută. A fost ok totul până aseară, când ne-am întors spre România. Aveam cazare în apropiere de Ohrid și am decis să trecem vama dintre Albania și Macedonia pe la Pogradec, Sfântul Naum. Mare greșeală am făcut! La ieșirea din Albania, am dat documentele, ne caută, cică nu ne-au găsit în baza de date”, povestește Adrian, pe unul dintre grupurile de călătorii, informează Adevărul.

După 20 de minute în care au desfăcut toate bagajele și au percheziționat la sânge mașina, cei doi au fost lăsați să treacă.

„Încep să caute prin bagaje, mașină, tot ce se poate căuta. Am stat cam 20 de minute aici, la final zice că e ok și ne lasă să trecem”, spune Adrian.

„Ne-au anulat practic toată bucuria concediului petrecut în Albania”.

Experiență similară în Macedonia

„Acolo, tot asa, ne solicită actele, asigurarea, totul părea ok, apoi ne solicită să tragem mașina într-o parte și încep și ei controlul, un control mult mai riguros, efectiv desface bancheta din spate, caută în absolut toate bagajele, ne pune să intrăm cu mașina pe un canal, intra pe sub ea, ziceam că vor să o dezmembreze. Nu vreau să zic ce senzație și ce stări am avut eu cu prietena mea! Ne simțeam ca ultimii infractori și traficanți de droguri”, povestește românul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.