Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi tineri, depistaţi la vânătoare neautorizată

cutite de vanatoare
"În după amiaza zilei de 7 februarie 2023, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, în timp ce acţionau pe fondul de vânătoare numărul 3 Horea, împreună cu poliţiştii din Câmpeni, au depistat doi tineri, de 20 şi 21 de ani, din comuna Albac, judeţul Alba, având asupra lor două arme de vânătoare şi muniţie aferentă acestora. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că cei doi tineri, care sunt deţinători legali de armă de vânătoare, ar fi intenţionat să vâneze, fără a deţine, însă, autorizaţie de vânătoare individuală sau colectivă, eliberată în condiţiile legii, pentru fondul cinegetic pe care se aflau", se menţionează în comunicat.

Faţă de cei doi, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de braconaj cinegetic. Armele de vânătoare şi muniţia au fost indisponibilizate.

"Potrivit prevederilor legale, permisele de armă şi de vânătoare ale celor doi au fost ridicate în vederea retragerii, respectiv anulării. Cercetările sunt continuate", mai arată IPJ Alba.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.