Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi tineri din Mehedinţi au fost transportaţi de urgenţă la spital după ce au încercat să stingă focul izbucnit la o maşină

News.ro
mehedinti incendiu

Un tânăr de 22 de ani şi o femeie de 28 de ani au suferit arsuri şi au fost transportaţi de urgenţă la spital, duminică seară, după ce au încercat să stingă incendiul izbucnit la un autoturism, în oraşul Strehaia, judeţul Mehedinţi. Cel mai probabil, focul a pornit de la un scurtcircuit.

"Cu puţin timp în urmă, un echipaj de pompieri din cadrul Staţiei Strehaia a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, aflat pe domeniul public, în oraşul Strehaia. Pompierii au intervenit imediat, ei fiind cei care au observat incendiul, ce se manifesta pe un teren viran, aflat în imediata vecinătate a subunităţii”, transmite ISU Mehedinţi.

La sosirea echipajelor, două persoane au necesitat îngrijiri medicale, după ce acestea au încercat să stingă incendiul, potrivit News.ro.

”Victimele, un bărbat, în vârstă de circa 22 de ani, şi o femeie, în vârstă de circa 28 de ani, au suferit arsuri şi au primit îngrijiri medicale, la locul evenimentului, de la echipajele SMURD şi SAJ, ulterior fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din Drobeta Turnu-Severin”, mai transmite ISU Mehedinţi.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.