Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doina Federovici, președintele PSD Botoșani: 'Nu cred că se impun schimbări majore. Vom vedea pe parcursul săptămânilor viitoare'

Doina Federovici Facebook
Doina Federovici

Preşedintele organizaţiei judeţene Botoşani a Partidului Social Democrat (PSD), senatorul Doina Federovici, a declarat, duminică seară, după anunţarea rezultatelor exit-poll ale alegerilor prezidenţiale, că, în ciuda înfrângerii, nu se impun schimbări majore în PSD, informează Agerpres.

Citește și:  Explicațiile lui Rareș Bogdan! De ce a avut Klaus Iohannis un discurs atât de scurt: 'Nu vom face nici petreceri'

Liderul social- democrat din Botoşani consideră, însă, că o analiză a rezultatelor alegerilor se impune atât la nivel judeţean, cât şi naţional.

"Deocamdată, nu cred că se impun schimbări majore. Vom vedea pe parcursul săptămânilor viitoare. Se va face o analiză... Este firească, de altfel", a afirmat Federovici.

Pe de altă parte, preşedintele PSD Botoşani a arătat că social- democraţii vor face opoziţie în Parlament şi vor "sancţiona extrem de dur, de fiecare dată, dacă (guvernanţii n.red.) vor implementa măsuri împotriva românilor".

"PSD este şi acum în opoziţie şi ceea ce putem spune extrem de clar şi extrem de apăsat este următorul aspect: vom monitoriza foarte atent toate mişcările care vor fi făcute de domniile lor atât în Guvernul României, cât şi în Parlamentul României şi vom sancţiona extrem de dur, de fiecare dată, dacă vor implementa măsuri împotriva românilor, împotriva botoşănenilor. Noi am demonstrat ce am făcut în trei ani de guvernare la nivel de ţară şi la nivelul judeţului Botoşani. Suntem extrem de vigilenţi şi vom face o opoziţie extrem de constructivă", a mai adăugat Doina Federovici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.