Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu: Actorul cu numele Băsescu a MURIT în urma unui infarct

myjourneytojesus.wordpress.com
lumanare

Actorul american de origine română Dale Băsescu (60 de ani) a murit, ieri, în timp ce înota într-o piscină, cel mai probabil în urma unui infarct. Anunţul a fost făcut de prieteni ai actorului, iar pe pagina acestuia de Facebook au început să curgă zeci de mesaje de condoleanţe, potrivit Adevărul.

Născut la New York, pe 25 mai 1956, din părinţi români, Dale Băsescu s-a mutat împreună cu familia în Colorado, la vârsta de 3 ani.

TRAGEDIE FEROVIARĂ: Zeci de victime / VIDEO

Nu vorbea limba română şi nu a vizitat România, însă după primul interviu acordat presei din ţara noastră se gândea serios să viziteze locurile din care provenea familia sa şi despre care auzise lucruri bune.

A aflat că poartă numele fostului preşedinte al României şi se declara foarte încântat la acea vreme că este „tizul” lui Traian Băsescu, despre care spunea că speră să fie „băiat bun”, chiar dacă nu îi plăcea politica, declarând că nu vrea să aleagă între republicani şi democraţi.

A fost creditat cu roluri în 24 de filme şi seriale TV, printre care Love Thy Enemy (2011), All my Children (rol episodic), Lynch Mob (2009) sau God is Dead (2008), pentru care a semnat şi coloana sonoră în calitate de compozitor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.