Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu în fotbalul românesc - Un fost mare jucător, trecut și pe la clubul lui Nicolae Ceaușescu, a murit

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Fotbalul românesc este din nou în doliu, după ce din Germania a venit o veste tragică. A murit Nicolae Argeșeanu, jucător care a trecut și prin Liga 1 (Divizia A, cum se numea atunci), a anunțat monitoruldevrancea.ro.

Acesta era născut pe 14 noiembrie 1967. El a jucat în prima divizie la FC Olt, clubul din Scornicești, satul de naștere al lui Nicolae Ceaușescu.

Argeșeanu a jucat sezoane la rând la echipa Unirea Focșani, unde a făcut și junioratul. în primul eșalon, Argeșeanu a bifat 10 meciuri și a marcat 1 gol. El trăia în Germania, fiind stabilit la Kofferen, în Nordrhein-Westfalen.

Citeste si Klaus Iohannis a fost băgat în ședință de Vera Jourova, comisarul CE pentru Justiție: S-a discutat despre alegeri și dezinformare

A fost unul dintre cei mai mari fotbaliști ai Vrancei” Pe 14 noiembrie, prietenii l-asu asaltat cu mesaje de felicitare de ziua lui (împlinise 51 de ani), iar pe 18 noiembrie a făcut infarct și a murit. „A fost un super talent, lovea mingea cu ambele picioare, avea 1,69 metri, dar avea o detentă extraordinară, care îi permitea să joace vârf de atac. A fost unul dintre cei mai mari fotbaliști ai Vrancei!”,a spus fostul său coleg de echipă de la Unirea Focșani, Vasile Burgă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.