Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu în lumea afacerilor din România! Fost candidat la primărie și un impozant membru al clubului Rotary a murit

Radu Pop
Foto România TV
cornel jurca

Doliu în lumea afacerilor din România! Fost candidat la primărie și un impozant membru al clubului Rotary a murit

Veste cutremurătoare, la Timișoara. Omul de afaceri Cornel Jurca, fondatorul companiei Blitz, a trecut la cele veșnice.

Omul de afaceri Cornel Jurca a trecut la cele vesnice, o veste care i-a cutremurat atat pe membrii Clubului Rotary Ripensis Timisoara, cat si pe toti cei care l-au cunoscut pe fondatorul companiei Blitz. In urma cu doar cateva luni, se aniversau 32 de ani de activitate neintrerupta a uneia dintre cele mai cunoscute firme din Timisoara, transmite Impact Press, conform Ziua de Vest.

Omul de afaceri Cornel Jurca, fost candidat la Primaria Timisoara, a stiut dintotdeauna ca soferia si masinile vor face parte din viata lui. In 32 de ani, Blitz a ”pus volanul” in mana a zeci de mii de soferi, amatori si profesionisti.

Compania Blitz s-a inscrie in cercul select al modelelor de business de familie construite cu responsabilitate, care s-a dezvoltat in timp, constant si sanatos.

Blitz a fost infiintata in septembrie 1991, cu activitati de scolarizare a celor care doreau sa devina conducatori auto. Ulterior, a devenit un grup de firme, cuprinzand societati comerciale cu profil de invatamant secundar, transport in regim de taxi si servicii de paza si protectie.

Scoala de soferi a inceput sa organizeze si cursuri de conducere defensiva pentru societatile cu flota de autovehicule cu scopul reducerii accidentelor de circulatie.

Cornel Jurca, cel care a pus piatra de temelie, a aratat ca munca, respectul pentru oameni si valori sunt pilonii pe care se cladeste succesul.

De astazi, traditia, respectul pentru munca si dragostea pentru masini si soferi vor fi duse mai departe de copii si nepoti.

Cornel Jurca s-a implicat in viata comunitatii din postura de membru al Clubului Rotary Ripensis Timisoara al carui presedinte a fost in perioada 2012 – 2013.

Prin Fundatia Blitz a ajutat sute de copii si familii nevoiase din mediul rural si zone izolate. De asemenea, s-a implicat in organizarea si sponsorizarea diferitelor etape de raliu, organizand zece editii a Raliului Banatului. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.