Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu în magistratură - Cine este judecătoarea de doar 32 de ani care a fost găsită moartă în casă (FOTO)

lumanare doliu

O judecătoare de doar 32 de ani, de la Judecătoria Gherla, a fost găsită moartă în casă. Consiliul Superior al Magistraturii a transmis joi, 14 septembrie, un mesaj de condoleanțe.

„Consiliul Superior al Magistraturii îşi exprimă profundul regret pentru încetarea fulgerătoare din viaţă a doamnei PAVEL ANDRADA-ȘTEFANA, judecător în cadrul Judecătoriei Gherla şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate”, se arată în mesajul publicat pe site-ul CSM.

Colegii au alertat poliția

Judecătoarea a fost găsită miercuri, 13 septembrie, la Gherla, în propria locuință. Colegii ei s-au alertat pentru că nu a mai apărut la locul de muncă și au sunat la 112, pentru că aceasta nu răspundea la telefon.

„La data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 12.15, Poliția municipiului Gherla a fost sesizată despre faptul că o femeie de 32 ani, nu mai răspunde la telefon. S-a pătruns în locuința cu sprijinul ISU Cluj, unde femeia a fost găsită decedată în locuință. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzei decesului”, spun polițiștii clujeni.

Andrada Ştefana Pavel a fost numită în 2021 judecătoare la Gherla și era foarte apreciată pentru munca ei. Se pare că aceasta suferea de o boală gravă de plămâni.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.