Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOLIU în muzică! A murit autorul piesei You'll Never Walk Alone: soţia sa, fiicele şi nepoţii sunt devastaţi

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Muzicianul britanic Gerry Marsden, care a cunoscut celebritatea în anii '60 ca solist al formaţiei Gerry And The Pacemakers, a decedat, a anunţat familia sa, relatează Agerpres.

"Gerry a murit în cursul dimineţii zilei de azi (n.r.: duminică) după o scurtă suferinţă care nu a avut nicio legătură cu COVID-19. Soţia sa, fiicele şi nepoţii sunt devastaţi", a transmis duminică familia artistului într-un comunicat citat de agenţia PA.

Citește și: Campania de vaccinare, începută cu stângul. O recunoaște chiar Valeriu Gheorghiță: 'A fost o situație extrem de neplăcută'

Prezentatorul radio Pete Price, un prieten al muzicianului, scrisese anterior pe Twitter despre moartea lui Marsden, la vârsta de 78 de ani. Managerul artistului, Robert Pratt, a confirmat de asemenea decesul, potrivit Sky News.

Una dintre cele mai cunoscute piese ale grupului înfiinţat la Liverpool, ale cărui prime trei single-uri au devenit hituri care au ajuns în fruntea topurilor din Marea Britanie, este piesa "You'll Never Walk Alone".

Citește și: Cele 10 prognoze ale Alinei Mungiu Pippidi pentru 2021: 'Va fi mare agitație politică pentru a găsi resurse suplimentare de achitat nota de plată'

Cântecul a fost imnul clubului englez de fotbal Liverpool FC timp de decenii şi poate fi adesea auzit şi pe alte stadioane de fotbal.

Liverpool FC i-a adus un omagiu lui Marsden, duminică, pe Twitter. "Cu mare tristeţe aflăm despre trecerea în nefiinţă a lui Gerry Marsden", a scris clubul. "Cuvintele lui Gerry vor trăi pentru totdeauna alături de noi. Nu vei fi niciodată singur", se mai arată în mesaj, cu referire la titlul melodiei.

Citește și: Dorel Vișan, convins că Sars-Cov-2 a fost conceput în laborator: 'Ei au spus că vaccinul nu rezolvă. De ce aţi făcut virusul? Cred că e alimentat în continuare'

Formaţia Gerry And The Pacemakers a avut origini comune cu grupul mai bine cunoscut din Liverpool, de pe aşa-numita scenă Merseybeat, The Beatles, dar şi acelaşi manager, Brian Epstein, şi acelaşi producător, George Martin.

Alte hit-uri ale trupei au fost "How Do You Do It?" şi "I Like It".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.