Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu în NBA - Jucătorul Caleb Swanigan a decedat la 25 de ani

NBA
Swanigan a decedat la Spitalul Luteran din Fort Wayne (Indiana), din cauze naturale, fără a fi comunicate alte detalii până în acest moment.

"Suntem devastaţi. Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă către familia şi prietenii lui Caleb Swanigan. Lumea a pierdut un suflet bun. Te iubim, Biggie", a scris marţi pe Twitter echipa Purdue, la care Swanigan a jucat în timpul colegiului.

Caleb Swanigan s-a remarcat mai ales în al doilea său sezon la Purdue (18,5 puncte, 12,5 recuperări şi 3,1 pase decisive în medie pe meci), care i-a deschis porţile NBA.

El a fost ales de Portland Trail Blazers de la locul 26 la Draft-ul NBA din 2017, fiind cedat la Sacramengo Kings în sezonul 2018/2019. El a revenit la Portland în sezonul următor.

În timpul pandemiei, Swanigan a ales să nu participe la meciurile programate în "bula" de la Orlando, în 2020, din "motive personale"şi nu a mai revenit de atunci pe teren.

În total, Caleb Swanigan a disputat 75 de meciuri în trei sezoane petrecute în NBA, între 2017 şi 2020, cu medii de 3,2 puncte şi 2,1 recuperări pe meci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.