Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu în PNL: A murit un consilier județean infectat cu COVID-19

lumanare doliu

Consilierul judeţean liberal Florea Niculae a murit joi, la spital, unde era internat în urma infectării cu SARS-CoV.2, mai mulţi membri ai conducerii filialei PNL Olt transmiţând mesaje de condoleanţe. Decesul consilierului județean vine după ce PSD a anunțat miercuri că deputatul Sebastian Radu, infectat cu coronavirus, a murit.

Citește și: EXCLUSIV - LISTA deputaților și senatorilor alesi la alegerile din 6 decembrie

"Cu regret anunţăm dispariţia colegului nostru, consilierul judeţean Niculae Florea, răpus în această dimineaţă de acest virus necruţător. Dumnezeu să te odihnească, prieten drag!", a scris joi, pe Facebook, preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu. Secretarul general al PNL Olt, Ana Maria Ciauşu, care în această vară a avut o formă medie de COVID-19 şi s-a vindecat, a spus că virusul SARS-CoV-2 a fost "neiertător" cu liberalul Florea Niculae.

"Am pierdut astăzi un prieten drag, Florea Niculae, consilier judeţean şi unul dintre cei mai vechi liberali ai filialei Olt a Partidului Naţional Liberal. Virusul acesta, pe care mulţi îl consideră o gripă, a fost neiertător cu el... Dumnezeu să îl odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei!", a scris pe Facebook Ana Maria Ciauşu.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat miercuri că deputatul social-democrat de Buzău Sebastin Radu "a pierdut lupta cu acest virus perfid".

"Am primit în această dimineaţă una dintre cele mai dureroase veşti. Bunul meu prieten şi coleg Sebastian Radu a pierdut lupta cu acest virus perfid. Un prieten adevărat, un om care întotdeauna i-a pus pe ceilalţi pe primul loc, un om care lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să te odihnească, Sebi! Vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna! Condoleanţe familiei! Suntem alături de voi", a scris Ciolacu pe Facebook.

Sebastian Radu - deputat PSD de Buzău - a fost membru în Comisia de sănătate a Camerei Deputaţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.