Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu în PNL: un fost lider de organizație și primar a murit la 72 de ani

Radu Pop
basilica.ro
lumanare mana credinta maini

Un primar PNL în vârstă de 72 de ani a murit. Nu au fost oferite public detalii cu privire la starea sa de sănătate, motiv pentru care nu se cunosc cauzele care au condus la decesul liberalului. Corneliu Momanu, fost deputat, fost președinte al PNL Vrancea și primar al municipiului Focșani, a murit, luni, 25 octombrie, la vârsta de 72 de ani. Politicianul a fost președinte al Fundaţiei Viitorul Vrancei, care deține actualul sediu al PNL Vrancea.

De meserie, Corneliu Momanu a fost inginer constructor. În perioada 1972-1990 a fost şef şantier IJCM Vrancea. Tot atunci s-au pus bazele municipiului Focșani, al cărui edil avea să devină în anii 1990-1992.

Între anii 1996-2004, Corneliu Momanu a fost consilier județean din partea Partidului Național Liberal, iar în perioada 2002-2004 a reprezentat filiala PNL Vrancea. Ulterior, acesta a devenit deputat.

În anul 2006, Corneliu Momanu a făcut parte din rândul membrilor fondatori PLD, cate s-a format în urma fuziunii dintre PD și PDL. Doi ani mai târziu, Corneliu Momanu s-a retras de pe scena politică.

Fostul lider politic a rămas în memoria colegilor din politică drept „politicianul cu cea mai bună prezenţă la lucrările Camerei Deputaţilor”, de peste 95%. De altfel, actualul președinte al PNL Vrancea și al Consiliului Județean din teritoriu a precizat că Momanu a fost „ omul care s-a implicat în viața publică, în administrație, căutând să facă bine comunității”.

„Corneliu Momanu, fost președinte al PNL Vrancea în perioada 2001 – 2005, a trecut astăzi la cele veșnice. O pierdere grea pentru familie și pentru toți cei care l-au cunoscut. Va rămâne în memoria noastră dreptul omul care s-a implicat în viața publică, în administrație, căutând să facă bine comunității. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea și al Consiliului Județean, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.