Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOLIU în politică: a murit soția unui fost premier al României

lumanare doliu

Este doliu în lumea politică din România. La trei ani și jumătate de la moartea lui Radu Vasile s-a stins din viață și soția acestuia, Măriuca Vasile.

Radu Vasile a murit pe data de 3 iulie 2013, la vârsta de 71 de ani, după o lungă luptă cu cancerul. Fostul premier suferise o operație, dar în cele din urmă corpul i-a cedat.

Unul dintre politicienii care au ținut să transmită un mesaj la moartea Măriucăi Vasile este deputatul PNL, Adriana Săftoiu.

”Lui Radu Vasile ii voi păstra mereu o amintire frumoasă! A fost omul care mi-a propus să mă alătur echipei lui (1998) și așa a început drumul meu în politică! Radu Vasile va rămâne unul dintre oamenii politici care nu a folosit sistemul pentru răfuieli personale! Niciodată, pe cei din echipa lui, nu ne-a îmboldit să gândim cu mânie, ba din contră! Acum, când cei doi copii, Tudor si Mihai, iși iau rămas bun de la mama lor, soția lui Radu Vasile, Măriuca, sunt alături de ei! Condoleanțe si Dumnezeu să o odihnească în pace!”, scrie Adriana Săftoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.