Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE / Doliu în PSD: Șerban Valeca, fost ministru în Guvernul Năstase și Grindeanu, a murit în această dimineață

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

UPDATE:

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis condoleanțe familiei: „Cu multă tristețe am primit astăzi vestea trecerii în neființă a colegului nostru Șerban Valeca, un om de o calitate deosebită și un profesor remarcabil, care prin întreaga sa activitate politică a contribuit la dezvoltarea social-democrației atât la nivelul județului Argeș, cât și la nivel național. Îi onorăm cu deplin respect memoria și transmit întreaga compasiune și solidaritate pentru familia îndoliată. Dumnezeu să-l odihnească în pace.”

Știrea inițială:

Șerban Valeca, fost președinte al PSD Argeș, s-a stins din viață în această dimineață. Valeca a fost ministru în Guvernul Năstase și Grindeanu, dar și senator al României în perioada 2008-2020.

„Am aflat toți cu profundă surprindere și tristețe că Șerban Valeca, fost președinte al PSD Argeș, s-a stins din viață în această dimineață.

Știm că toată viața și-a dedicat-o educației, științei și cunoașterii, indiferent că a activat ca profesor, senator sau ministru. Este o pierdere imensă pentru noi toți, dar nimic nu se compară cu durerea familiei alături de care suntem în aceste momente extrem de dificile.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei!“, a transmis PSD Argeș pe Facebook.

Valeca a fost președintele PSD Argeș și de două ori ministru al Cercetării: o dată în guvernul Grindeanu și, anterior, în guvernul Adrian Năstase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.