Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu în România - A murit un sportiv legendar: S-a stins chiar la finalul antrenamentului

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Lumea sportului este zguduită de vestea morții unui sportiv legendar și un exemplu de dedicare și devotament fața de sportul pe care îl practica. Eugen Kantor, un renumit culturist român cu peste 30 de titluri câștigate la nivel național și internațional, a decedat în urma unui antrenament la sală și pe stadion.

Eugen Kantor, în vârstă de 75 de ani, a avut o zi aparent normală în dimineața de vineri, 15 septembrie. S-a antrenat la sala de sport XOX GYM din Arad, a socializat cu cei prezenți și a efectuat exercițiile sale obișnuite. Ulterior, a mers la stadionul Gloria din Arad pentru a face jogging, dar i s-a făcut brusc rău. A fost transportat la Spitalul din Arad și ulterior la un spital din Timișoara, însă medicii nu au mai putut să-l salveze. Diagnosticul final a fost disecție de aortă. Cei care au fost cu el dimineața la sală au declarat că era în plină formă și că nu existau semne prevestitoare ale tragediei.

„R.I.P..Kantor Eugen..un om și un sportiv, o adevărată legendă a culturismului românesc și a Aradului...Dumzeu să-l odihnească în pace..A murit vultur cum se spune..a făcut antrenament până în ziua când a plecat dintre noi..XOX GYM a fost sala care a avut onoarea să îl primească pănă în ultima clipa a vieții lui”, a scris pe pagina de Facebook, Constantin Bisca, patron XOX GYM.

Eugen Kantor ducea o viață destul de activă și participa la diverse activități. Pe 13 septembrie 2023, el a petrecut timp la Ștrandul Neptun alături de prieteni, iar pe pagina sa de Facebook a postat o fotografie cu mesajul: "Tineret mândria țării...ultimele bătăi de aripi la Ștrandul Neptun."

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.