Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOLIU în sport: Un fost campion mondial a încetat din viață, la 35 de ani

lumanare

Pilotul american Nicky Hayden, fost campion mondial de MotoGP în 2006, rănit grav săptămâna trecută de o mașină în timp ce se plimba pe bicicletă, a încetat din viață, au anunțat luni reprezentanți ai spitalului din Cesena unde fusese internat, scrie DPA.

''Medicii au constatat decesul pacientului'', se arată într-o declarație a reprezentanților spitalului Bufalini din Cesena.

Citește și: IMAGINI EXPLICITE Filme PORNO într-o instituție PUBLICĂ / VIDEO

Hayden fusese internat miercurea trecută, după accidentul suferit, cu "leziuni cerebrale grave" și se zbătea între viață și moarte, conform medicilor.

Starea pacientului "rămâne extrem de critică", anunța la momentul respectiv clinica italiană într-un comunicat, evocând "un politraumatism grav, care i-a provocat leziuni cerebrale grave".

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE Primele fotografii cu Denisa Manelista

Nicky Hayden concura de doi ani pentru echipa de superbike Honda.

Miercuri, 17 mai, Hayden se plimba cu bicicleta pe șoseaua care leagă localitățile Tavoleto și Riccione, în sudul stațiunii balneare Rimini, în momentul în care a fost lovit în plin de o mașină, în circumstanțe încă neelucidate.

Citește și: Asta trebuie să faci dacă vrei să trăiești mult: Regulile de respectat

Ciclistul italian Vincenzo Nibali, câștigătorul Turului Franței în 2014, care participă în prezent la Giro d'Italia, competiție în care s-a impus până acum de două ori, i-a transmis un mesaj de încurajare lui Hayden și a tras, totodată, un semnal de alarmă în privința pericolelor cu care rutierii se confruntă pe șosele.

La finele lunii aprilie, ciclistul italian Michele Scarponi a fost accidentat mortal de o mașină, în timp ce se antrena pe o șosea din apropierea casei sale.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.