Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOLIU în sportul românesc: A stabilit peste 50 de recorduri naționale și a fost vicecampion olimpic, iar acum a fost găsit MORT

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Halterofilul clujean Ştefan Taşnadi, vicecampion olimpic la ediţia JO din 1984, a decedat. În vârstă de 65 de ani, Taşnadi a activat în ultimii ani ca antrenor în cadrul CS Universitatea Cluj, fiind şi arbitru international.

”Ştefan Taşnadi a fost unul dintre sportivii care au dus Clujul până pe podiumul olimpic obţinând medalia de argint la ediţia din1984, de la Los Angeles. A impresionat prin forţă şi determinare, obţinând medalii mondiale şi europene şi stabilind recorduri naţionale. Apoi, a contribuit în calitate de antrenor la formarea a zeci de sportivi, unii dintre ei ajunşi, la rândul lor, pe podiumul olimpic”, a transmis, miercuri, CS Universitatea.

Citește și: La „Rabla” NU va mai fi acceptată orice RABLĂ! Ce OBLIGAȚIE urmează să introducă un proiect de lege

Ştefan Taşnadi s-a născut în comuna Sic, în 1953, şi a fost timp de opt ani, între 1976 şi 1984, component de bază al lotului olimpic de haltere al României, scrie news.ro.

El a participat la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, la Mocova 1980, unde s-a clasat al şaselea la categoria 110 kg, şi la JO de la Los Angeles 1984, unde a obţinut argintul olimpic.

Citește și: ALEȘII au decis! Încă o ZI LIBERĂ pentru români! Când va fi ea

Ştefan Taşnadi a stabilit peste 50 de recorduri naţionale şi a fost primul halterofil român care a câştigat medalii europene, mondiale şi olimpice la categoriile mari de greutate.

Clubul la care a fost legitimat de-a lungul carierei, AS Clujana, s-a desfiinţat în 2001, iar până în prezent a fost arbitru internaţional de haltere şi antrenor în cadrul CS Universitatea Cluj.

Citește și: Lovitură USTURĂTOARE pentru Rareș Bogdan și Realitatea TV! Decizia luată de CNA .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.