Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOLIU în sportul românesc: Un multiplu campion a făcut infract, la numai 36 de ani

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Multiplul campion la tir şi fost component al loturilor naţionale ale României, Gabriel Deaconu, a decedat, joi, la doar 36 de ani în urma unui infarct, anunţă Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti.

”Familia sportului dinamovist a primit astăzi o veste năprasnică. Gabriel Deaconu, unul dintre exponenţii secţiei de tir din ultimele două decenii, s-a stins fulgerător din viaţă la vârsta de numai 36 de ani. Un infarct miocardic i-a întrerupt zborul în această lume. În urma lui Gabriel Deaconu au rămas o soţie, doi copii şi un ocean de regrete. Dumnezeu să-l odihnească”, a anunţat CS Dinamo.

Citește și: Halep are mare noroc: ‘Cadou’ oferit de viitoarea rivală

”Suntem înmărmuriţi. A fost un om extraordinar, un prieten adevărat, dar urmărit permanent de ghinioane. Singur pe lume, fără părinţi, a muncit enorm pentru a-şi face un rost în viaţă. În ultimul timp se mutase la Timişoara. Din punct de vedere sportiv a fost cel mai bun trăgător din poziţia culcat pe care l-am văzut în carieră. Venea la poligon după două luni de pauză şi trăgea perfect”, a declarat campioana europeană Laura Coman.

Gabriel Deaconu (foto, pe locul I) s-a născut pe 25 august 1981 la Bucureşti. După o scurtă ucenicie la Olimpia, s-a alăturat în 1999 secţiei de tir de la CS Dinamo, scrie news.ro.

Citește și: Colosul IKEA lansează propriul card de credit: Ce beneficii vor avea clienții care optează pentru el

Multiplu campion naţional la puşcă, Gabriel Deaconu a fost component al loturilor naţionale de seniori şi de juniori. Cea mai bună performanţă a sa a fost locul 6 cu echipa României la Europenele de seniori din 2003, de la Plsen (Cehia), la 60 focuri culcat. A fost de asemenea campion balcanic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.