Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu - Un celebru muzician a decedat, la 64 de ani

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Pat Torpey, toboşar şi membru fondator al trupei Mr. Big, a murit la vârsta de 64 de ani, în urma unor complicaţii survenite pe fondul bolii Parkinson, scrie NEWS.RO.

Citeşte şi: Ministrul Justiţiei IESE LA RAMPĂ: Ce spune despre EVALUAREA şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi / VIDEO

Trupa americană a făcut anunţul pe Twitter şi a solicitat, printr-un mesaj, respectarea intimităţii. „Cu inimile frânte vă spunem că fratele nostru, prietenul, toboşarul şi membru fondator, Pat, a murit miercuri, 7 februarie, în urma unor complicaţii apărute pe fondul bolii Parkinson”.

Torpey a fost diagnosticat cu Parkinson în 2014, însă a continuat să cânte alături de formaţie, potrivit The Hollywood Reporter.

În anii 1980, el le-a atras atenţia chitaristului Paul Gilbert şi basistului Billy Sheehan pe când se afla în turneu cu Tina Turner, Belinda Carlisle şi The Knack. Cei doi plănuiau să formeze un grup muzical împreună cu solistul Eric Martin. Albumul omonim de debut a fost lansat în 1989, iar cel de-al doilea, „Lean Into It”, a apărut în 1991, când a ajuns pe locul 15 în topul Billboard 200.

Trupa s-a destrămat în 2002, însă o reuniune a avut loc în 2009, iar de la acel moment a lansat trei albume de studio - celmai recent fiind „Defying Gravity”, apărut în iulie 2017.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.