Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dominic Thiem a fost nevoit să se lupte cu doi adversari în primul tur al calificărilor pentru Brisbane. Un șarpe veninos a suspendat jocul

news.ro
sarpe brisbane

Fostul campion de la US Open, Dominic Thiem, a fost nevoit să se lupte cu doi adversari australieni în primul tur al calificărilor pentru Brisbane International, un şarpe veninos obligând suspendarea jocului, relatează The Guardian.

Fostul număr 3 mondial l-a avut ca adversar, sâmbătă, pe tânărul australian James McCabe, austriacul pierzând primul set cu 2-6. Însă revenirea de succes a jucătorului de 30 de ani a fost întreruptă când fanii au văzut un şarpe.

Personalul de securitate a fost chemat, iar arbitrul a fost nevoit să oprească temporar jocul atunci când şarpele s-a strecurat pe Show Court 2. În cele din urmă, un lucrător în domeniu a capturat reptila - un şarpe maro de 50 cm - şi a scos-o din sală, permiţând reluarea jocului după 40 de minute.

Thiem a salvat trei mingi de meci la 3-5 în setul al doilea, înainte de a câştiga cu 7-6 (7-4) şi de a forţa un decisiv pe care l-a câştigat cu 6-4.

"Eu iubesc foarte mult animalele, mai ales pe cele exotice", a spus Thiem. "Dar au spus că era un şarpe foarte veninos şi că era aproape de teren, aşa că era o situaţie foarte periculoasă. Este ceva ce nu mi s-a mai întâmplat niciodată şi este ceva ce cu siguranţă nu voi uita niciodată", a declarat fostul nr. 3 mondial reporterilor după meci.

content-image

Dominic Thiem trebuie acum să câştige un alt meci de calificare pentru a ajunge pe tabloul principal la Brisbane.

De asemenea, el trebuie să joace în calificările pentru Australian Open.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.