Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dominic Thiem, în sferturi de finală la Gstaad (ATP)

Dominic Thiem

Tenismanul austriac Dominic Thiem, fost numărul trei mondial, a confirmat revenirea sa în formă, calificându-se joi în sferturile de finală ale turneului ATP 250 pe zgură de la Gstaad (Elveţia), după ce l-a învins cu 7-6, 6-3 pe argentinianul Federico Delbonis, locul 125 mondial, informează site-ul radioteleviziunii RTS.

Thiem, aflat acum pe locul 274 în ierarhia ATP, este în revenire după ce s-a confruntat cu mai multe probleme medicale şi s-a impus în duelul cu Delbonis, un specialist al zgurii. "Fiecare succes este important acum pentru mine", a spus laureatul US Open 2020. El a fost sfertfinalist săptămâna trecută la Bastad, unde a obţinut prima sa victorie în circuit după ce a suferit mult timp din cauza unei accidentări la încheietura mâinii drepte.

Următorul său adversar va fi peruanul Juan Pablo Varillas (115 ATP), venit din calificări, care a trecut de spaniolul Roberto Bautista Agut (19 ATP, cap de serie numărul 3), cu 7-6 (7/3), 7-5.

În sferturi a acces şi principalul favorit de la Gstaad, norvegianul Casper Ruud, locul 5 mondial. Acesta a dispus joi de cehul Jiri Lehecka (65 ATP), cu 6-3, 6-4. Ruud, finalist în acest an la Roland Garros, va lupta pentru un loc în semifinale cu spaniolul Jaume Munar (63 ATP).

În sferturi a ajuns şi alt spaniol, Pedro Martinez, locul 52 ATP şi cap de serie numărul 5, ce l-a învins pe suedezul Elias Ymer (131 ATP) în trei seturi, 7-5, 4-6, 6-2. Martinez îl va înfrunta în sferturi pe câştigătorul meciului dintre francezul Richard Gasquet (64 ATP) şi italianul Matteo Berrettini, 15 ATP şi favorit numărul 2.

Turneul de la Gstaad este dotat cu premii totale de 534.555 de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.