Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dominic Thiem îşi propune să-şi încheie cariera anul acesta, conform presei austriece

www.agerpres.ro
Dominic Thiem

Jucătorul austriac de tenis Dominic Thiem, câştigător titlului la US Open în 2020, a decis să-şi încheie cariera anul acesta pe fondul unor probleme fizice recurente şi al rezultatelor slabe, a anunţat, miercuri, cotidianul Salzburger Nachrichten, preluat de EFE, potrivit Agerpres.

Publicaţia respectivă, a cărei informaţie a fost preluată de restul presei din ţară, subliniază că Thiem (30 ani) a informat deja fanii săi şi sponsorii privind decizia de a se retrage din sportul profesionist.

Totodată, conform reprezentantului lui Thiem, aflat pe locul 117 în ierarhia mondială, jucătorul va face o declaraţie publică la finalul săptămânii.

Unul din motivele retragerii, conform presei, ar fi ratarea obiectivului său de la începutul lunii ianuarie de a reveni între cei mai buni 50 de jucători ai lumii. Fostul număr trei mondial nu a reuşit să revină nici în prima sută de jucători, iar cea mai bună performanţă a sa din ultimele 12 luni este o finală la turneul de la Kitzbuehel, în iulie anul trecut.

Thiem a recunoscut că are randament scăzut din cauza problemelor sale fizice, în special din cauza durerilor la încheietura mâinii drepte, care l-au împiedicat să fie la cel mai înalt nivel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.