Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump a găsit un nou punct de atac: Ce îi face lui Hillary Clinton

cnbc.com
hillary trump

Starea de sănătate a democratei Hillary Clinton a devenit o nouă ţintă de atac pentru tabăra republicanului Donald Trump în campania pentru preşedinţia SUA, iar unii nu ezită să avanseze teorii dintre cele mai fanteziste care circulă pe internet, informează marţi agenţia de presă AFP.

Ea nu are 'rezistenţa fizică şi mentală' necesară pentru a fi preşedinte, a repetat de mai multe ori în ultimele zile opozantul său Trump în cadrul unor mitinguri electorale, în timp ce Hillary Clinton, 68 de ani, călătoreşte de luni de zile şi şi-a petrecut cea mai mare parte a weekendului încercând să adune fonduri. 'Unde este Hillary? Doarme!', a mai notat Trump pe Twitter.

Citește și: Două femei s-au certat timp de 8 ore și au murit de epuizare / FOTO

În anturajul lui Trump, unii au mers şi mai departe. 'Cred că Hillary este obosită... Ea pare bolnavă', a afirmat luni Rudy Giuliani, fost primar al New-Yorkului, la Fox News.

O purtătoare de cuvânt al campaniei lui Trump, Katrina Pierson, a vorbit deja despre 'disfazie' săptămâna trecută şi a afirmat că Hillary Clinton 'îşi ia multe zile libere în timpul campaniei'.

Citește și: STUDIU Donald Trump si Hillary Clinton au profil de… psihopat

Potrivit medicului său personal Lisa Bardack, Hillary Clinton este 'într-o excelentă condiţie fizică şi aptă să fie preşedinte al SUA'. Ea nu are prezintă sechele după comoţia cerebrală suferită la sfârşitul lui 2012.

Declaraţia lui Giuliani, postată de Fox News pe Twitter, era însoţită de fotografii cu Hillary Clinton cu pungi sub ochi sau nefiresc de palidă, precum şi de un montaj în care ea scutură de mai multe ori în mod ciudat bizar din cap.

Citește și: Lângă Palatul Parlamentului se montează un tobogan acvatic lung de 330 de metri

Unii dintre detractorii săi nu au ezitat să vorbească de Parkinson, de epilepsie, de tulburări neurologice, făcând uneori legătura cu comoţia sa cerebrală.

Alimentând febra complotistă, site-ul conservator Breitbart, al cărui manager Steve Bannon este noul director general al campaniei lui Trump, a afirmat la sfârşitul săptămânii trecute că 'starea de sănătate a lui Clinton este pe cale să devină o problemă majoră în campania electorală'.

Citește și: NATO a preluat comanda Scutului american antiracheta din Romania

Potrivit lui Jeanne Zaino, expert politic în cadrul Iona College de la New York, problema privind starea de sănătate a candidaţilor la preşedinţie este una 'serioasă şi normală'. 'Vreţi să ştiţi dacă persoana pe care o veţi vota poate munci', a explicat ea.

Însă, potrivit lui Zaino, atacurile la adresa stării de sănătate a lui Hillary Clinton nu ar urma să provoace 'prea multe prejudicii', exceptând cazurile când ar surveni un eveniment neprevăzut. 'Dacă eşti obiectiv, este greu de spus dacă unul sau altul nu are rezistenţă. Dar asta le permite să contraatace pe tema impozitelor plătite', a subliniat ea, referindu-se la refuzul lui Trump de a-şi face publică declaraţia de venit, titrează agerpres.ro.

Citește și: Tinder a anunțat care au fost cei mai populari atleți de la Rio

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.