Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump a mai făcut una: Ce i-a zis soției, într-o emisiune / VIDEO

donald trump melania trump

Donald Trump este plin de surprize, chiar şi pentru soţia sa Melania, anunţând într-un interviu comun că ea va susţine "două sau trei discursuri" până la alegerile prezidenţiale, fapt cu care - în mod vizibil - ea nu era la curent, potrivit AFP.

Doamna Trump este puţin prezentă în campania soţului ei, preferând să se ocupe de fiul lor de zece ani, Barron, la New York. Aceasta este şi ceea ce a explicat ea de altfel, într-un interviu televizat joi pe canalul ABC, aşezată alături de soţul ei. "Prioritatea mea este fiul nostru, Barron", a spus ea.

Citește și: ȘOCANT Un rechin a mâncat o vacă / VIDEO

"Îl susţin 100%, îi sunt de fiecare dată alături când are nevoie de mine şi voi merge, poate (să fac campanie), împreună cu el, vom vedea", a adăugat ea vorbind despre soţul ei.

Candidatul republican nu i-a lăsat timp de gândire. "De fapt, ea va susţine două sau trei discursuri", a declarat el, surprinzându-şi soţia în faţa a milioane de americani. "Oh", a reacţionat Melania Trump.

Citește și: Cristian Tudor Popescu șterge pe jos cu Dacian Cioloș: Sper să rectificați. Ați mai făcut asta când ați greșit

"Ea este extraordinară când vorbeşte. Este o oratoare extraordinară, şi-a dat acordul pentru a susţine două sau trei discursuri, discursuri importante", a adăugat Donald Trump. "Cred că va fi super".

Singurul mare discurs pe care l-a ţinut Melania Trump datează de la convenţia republicană în iulie. Ea fusese atunci criticată virulent, întrucât textul său plagiase parţial un discurs al Primei Doamne, Michelle Obama, titrează agerpres.ro.

Citește și: Cum vede Cristian Tudor Popescu meciul dintre Klaus Iohannis și Călin Popescu Tăriceanu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.