Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump acuză Iranul că ascunde MOARTEA și TRAGEDIA: 'A tăiat tot internetul'

YouTube
iran protest

Donald Trump a acuzat joi regimul iranian că a blocat internetul în ţară pentru a ascunde "moartea şi tragedia", după mai multe zile de manifestaţii, relatează AFP potrivit Agerpres

"Iranul a devenit atât de instabil încât regimul a tăiat tot internetul pentru ca marele popor iranian să nu poată vorbi despre enorma violenţă care se petrece în ţară", a postat pe Twitter preşedintele american.

Citește și: DNA reacţionează în forță: Informațiile sunt false

"Ei vor zero transparenţă, gândindu-se că lumea nu va realiza moartea şi tragedia pe care le provoacă regimul iranian", a adăugat el.

Potrivit mai multor surse concordante indirecte, în protestele din Iran ar fi murit zeci de oameni, poate chiar peste o sută.

Gardienii Revoluţiei au salutat joi ''acţiunea rapidă'' a forţelor armate împotriva ''protestatarilor'' în Iran', unde accesul la internet rămâne în mare parte întrerupt în pofida revenirii la un calm aparent după mişcarea de protest din aproximativ 100 de oraşe.

Tulburările, în cursul cărora benzinăriile, comisariatele, moscheile şi clădirile publice au fost incendiate sau atacate, au început după anunţarea unei reforme a schemei de subvenţionare a benzinei de care urma să beneficieze gospodăriile cele mai nevoiaşe, dar care este însoţită de o creştere foarte mare a preţului benzinei la pompă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.