Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump, acuzaţii incendiare la adresa Chinei: Au spart email-urile lui Hillary Clinton

trump air force one

Preşedintele american Donald Trump a acuzat miercuri China că i-a spart email-urile fostei sale rivale democrate în cursa prezidenţială, Hillary Clinton, însă nu a oferit dovezi în sprijinul afirmaţiilor sale, relatează dpa, potrivit Agerpres.

"Email-urile lui Hillary Clinton, dintre care multe erau informaţii clasificate, au fost sparte de China", a scris Trump pe Twitter.

CITEȘTE ȘI: Cum evităm bolile cardiace: Cele mai dăunătoare grăsimi

"Ar fi bine ca următorul pas să fie făcut de FBI şi DOJ (Departamentul de Justiţie - n.r.), pentru că altfel, după toţi ceilalţi paşi greşiţi ai lor (Comey, McCabe, Strzok, Page, Ohr, FISA, Dirty Dossier etc.), credibilitatea lor va fi pierdută pentru totdeauna!", a adăugat Trump. 

El a părut să facă referire la o relatare de luni a blogului de dreapta populist Daily Caller, care a citat două surse anonime ce au făcut această acuzaţie legată de China. Blogul nu este văzut ca o sursă de informare de încredere, notează dpa. 

Trump a afirmat în mai multe rânduri că este posibil ca Beijingul să se afle în spatele atacurilor informatice asupra lui Hillary Clinton şi a Partidului Democrat, şi nu Rusia, ceea ce este în contradicţie cu concluziile propriilor sale agenţii de informaţii. 

Departamentul de Justiţie a numit un procuror special, Robert Mueller, pentru a investiga amestecul Rusiei în alegerile din 2016, precum şi o posibilă complicitate cu echipa de campanie a lui Trump. 

Mueller a trimis în judecată 12 cetăţeni ruşi sub acuzaţia că au atacat informatic calculatoarele Comitetului Naţional Democrat, echipa de campanie a lui Clinton şi alte organizaţii, în încercarea de a influenţa alegerile.

CITEȘTE ȘI: Scapă de stres şi previne demenţa: Efectele incredibile ale mersului pe jos asupra creierului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.