Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump drege busuiocul după valul de critici: 'Am MARE încredere în oamenii MEI din serviciile de informații'

reuters
trump, ok, casa alba

Președintele SUA, Donald Trump, a insistat că are "mare încredere" în serviciile secrete americane, după ce în cursul unei conferințe de presă la Helsinki, alături de omologul său rus,Vladimir Putin, a părut să pună la îndoială concluzia agențiilor de informații din SUA privind ingerințele Moscovei.

"Așa cum am spus astăzi și de multe ori înainte, ‘am MARE încredere în oamenii MEI din serviciile de informații’", a afirmat Trump într-un mesaj postat luni seară pe Twitter, la câteva ore după summitul de la Helsinki, relatează agenția de știri Reuters, conform Mediafax.

"Totuși, de asemenea, trebui să recunosc că pentru a construi un viitor mai bune, nu ne putem concentra în mode exclusiv pe trecut - suntem cele mai mari două puteri nucleare din lume, trebuie să ne înțelegem", a continuat liderul de la Casa Albă.

ALERTĂ - Fostul șef DNA Ploiești, audiat la Parchetul General

În conferința de presă comună cu Vladimir Putin, după summitul de la Helsinki, Donald Trump a declarat că nu este convins că Moscova ar fi încercat să influențeze scrutinul prezidențial din SUA, deși serviciile secrete americane au indicat că preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a ordonat campania de influenţare a rezultatului scrutinului prezidenţial din SUA.

Gafă de PROPORȚII a lui Donald Trump, înainte de întrevederea cu Vladimir Putin/VIDEO

"Ei cred că a fost Rusia (...) preşedintele Putin tocmai a spus că nu a fost Rusia. Nu văd niciun motiv pentru care ar fi (Rusia)", a declarat Trump, după ce Vladimir Putin a reiterat că Moscova nu a intervenit în scrutinul prezidențial din SUA.

Atât democrații, cât și republicanii, l-au criticat pe Trump, afirmând că a președintele SUA a apărut slab în fața liderului de la Kremlin.

Dan Coats, directorul Serviciilor Naţionale de Informaţii, care a fost nominalizat de Trump, a reiterat că agențiile de informații au fost foarte clare în evaluările privind ingerințele ruse în 2016 și în încercările tot mai intense ale Moscovei de a submina democrația din Statele Unite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.